ABOUT ME

KEVIN BONANNO - °1983


Afgestudeerd aan de hotelschool te Hasselt in 2003. 

Werkervaring o.a. als

Kok bij Hoeve Saint-Paul* - Tony Robyns

Sous-chef bij Aan tafel bij Luc Bellings** - Luc Bellings

Chef kok - Restaurant Le Cinquième - Kevin Bonanno 


Jongkeukengeweld

6 jaar lang maakte ik deel uit van de garde, jonge chefs bij Jongkeukengeweld.

 

Restaurant Le Cinquième

Mijn eigen restaurant baatte ik samen met mijn partner, Jolien Fuchs, uit in Zutendaal.

4 jaar op rij werd ik door Gault&Millau gequoteerd met een mooie 14/20.

De erkenning door Guide Michelin met een bordje en bestekje maakte het compleet.


PRIVATE CHEF

We brengen regelmatig wel eens een gezellige avond op restaurant door, maar diezelfde culinaire avond ervaren in je eigen living is de nieuwste trend. 

Te Gast Bij Jezelf!

Als Personal Chef wil ik me onderscheiden door diners op maat uit te werken, geen standaard formules met voorbedachte menu's,

Maar een menu samenstellen met jouw favoriete producten, helemaal op maat, dat is wat mij sterk maakt.


Gastronomie op uw bedrijf

Ik verzorg uw lunch of diner op kantoor, zodat u geen tijd moet verliezen om met uw klanten uit huis te gaan.

Vergader in alle discretie verder terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd.

Ideaal voor uw directie vergaderingen, raad van bestuur of aandeelhouders bijeenkomsten.

Of als u een afspraak heeft met zakenrelaties of investeerders.


Jongkeukengeweld - Flanders Kitchen Rebels

2013

2014

2016

2017

Copyright © All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren